Skip to Content Contact Us

הבלוג של מרינדו

מתכוני בלוגרים , מתכוני גולשים וכל מה שבינהם עם הנתחים המובחרים של מרינדו הבשר מהגולן

 Mg 9387

מתכון לפיג'ואדה חמין ברזילאי

מאת: shirlyפורסם: 23/11/2021

400 גרם שעועית שחרה מושרית במים 24 שעות קודם 1 ק"ג אונטריב (צלעות עגלות חתוך לקוביות ) 200 גרם קבנוס חתוך לקוביות קטנות (אפשרות להוסיף חזה אווז חתוך לקוביות ) 2 בצל פרוס 1 כף שום כתוש 1 ראש שום

400 גרם שעועית שחרה מושרית במים 24 שעות קודם 1 ק"ג אונטריב (צלעות עגלות חתוך לקוביות ) 200 גרם קבנוס חתוך לקוביות קטנות (אפשרות להוסיף חזה אווז חתוך לקוביות ) 2 בצל פרוס 1 כף ש
המשכ/י לקרוא...

מתכון לחמין "טבית"

מאת: shirlyפורסם: 23/11/2021

חמין טביט מצרכים : 4 בצלים בינוניים קצוצים שמן זית 2 כוסות אורז מוטי רסק עגבניות בשפורפרת 2 כפות סילאן מרינדו מלח אטלנטי מרינדו פלפל שחור מרינדו פפריקה מתוקה 4 כרעיים חצויות (כ1.5 ק"ג ) (אופציה 4 ביצים) אופן ההכנה: 

[caption id="attachment_4464" align="alignnone" width="225"] טבעת 1[/caption] [caption id="attachment_4467" align="alignnone" width="225"] F02698d9 B84d 4d81 8d06 9a467077ab60[/caption] חמין טביט מצרכים : 4 בצלים בינוניים קצוצים
המשכ/י לקרוא...

מתכון ל "סחינה" חמין מרוקאי

מאת: shirlyפורסם: 23/11/2021

1 ק"ג אוסובוקו עגלה (3-4 פרוסות ) 3 בצלים קצוצים 400 גרם חיטה מוטי רסק עגבניות בשפורפרת 1 ליטר ציר בקר 1/2 כף מרינדו מלח אטלנטי 1/2 כף מרינדו פלפל שחור 1 כף מרינדו פפריקה מתוקה 2 כפות סילאן טבעי

1 ק"ג אוסובוקו עגלה (3-4 פרוסות ) 3 בצלים קצוצים 400 גרם חיטה מוטי רסק עגבניות בשפורפרת 1 ליטר ציר בקר 1/2 כף מרינדו מלח אטלנטי 1/2 כף מרינדו פלפל שחור 1 כף מרינדו פפריקה
המשכ/י לקרוא...

טשולנט (חמין קלאסי )

מאת: shirlyפורסם: 22/11/2021

לסדר בסיר: 1.5 כוסות קטניות שהושרו לפחות 24 שעות (חומוס, שעועית לבנה , שעועית אדומה ) 1.5 ק"ג נתח שריר 3 עצמות מח 1 מגש קישקע ראש שום שלם שטוף 3-4 תפוחי אדמה קלופים וחצויים (בינוניים ) (אופציה להוסיף בטטה

לסדר בסיר: 1.5 כוסות קטניות שהושרו לפחות 24 שעות (חומוס, שעועית לבנה , שעועית אדומה ) 1.5 ק"ג נתח שריר 3 עצמות מח 1 מגש קישקע ראש שום שלם שטוף 3-4 תפוחי אדמה קלופים וחצויים (בינו
המשכ/י לקרוא...
פיקניה חג

רוסטביף פיקניה בזיגוג רימונים וענבים אדומים מאת סבינה ולדמן

מאת: shirlyפורסם: 24/08/2021

נתח פיקנייה במשקל ½1 ק”ג, בטמפ’ החדר 4 כפות שמן זית מלח ים אטלנטי 4 אשכולות ענבים שחורים 3ּ־4 רימונים חצויים 1 כף עלי תימין 4 כפות רכז רימונים פלפל שחור גרוס 1 כפית גרגרי כוסברה 1 כפית זרעי חרדל

[caption id="attachment_3762" align="alignnone" width="225"] רכיבים :[/caption]
המשכ/י לקרוא...

רוסטביף פיקניה בתנור (מתכון מאת הילית סביר צידון )

מאת: shirlyפורסם: 28/07/2021

רוסטביף פיקניה בתנור חורצים את השומן שמעל הנתח לאורך ולרוחב מורחים את הנתח מכל צדדיו במרינדה מחממים תנור ל220 מעלות ומכניסים את הנתח ל10 דקות מורידים את הטמפרטורה ל180 מעלות וממשיכים לצלות עוד 30 דקות   למרינדה : 1/2 כוס

רוסטביף פיקניה בתנור חורצים את השומן שמעל הנתח לאורך ולרוחב מורחים את הנתח מכל צדדיו במרינדה מחממים תנור ל220 מעלות ומכניסים את הנתח ל10 דקות מורידים את הטמפרטורה
המשכ/י לקרוא...

אוסובוקו עגלה מאת הילית סביר צידון

מאת: shirlyפורסם: 14/12/2020

מרכיבים: ‎ 2 ק"ג אוסובוקו עגלה  פרוס עם העצמות ‎ 2-3בצלים חתוכים לקוביות גדולות ‎ 2 יח' שורש פטרוזיליה קלופים וחתוכים לאורכם ‎2 -3,גבעולי סלרי חתוכים גס כולל העלים ‎ 3 גזרים גדולים קלופים וחתוכים גס ‎2 בטטות גדולה קלופות

מרכיבים: ‎ 2 ק"ג אוסובוקו עגלה  פרוס עם העצמות ‎ 2-3בצלים חתוכים לקוביות גדולות ‎ 2 יח' שורש פטרוזיליה קלופים וחתוכים לאורכם ‎2 -3,גבעולי סלרי חתוכים גס כולל ה
המשכ/י לקרוא...

צ'יפס וסוכריות בקר ברוטב מייפל מאת אסי רוז

מאת: shirlyפורסם: 03/11/2020

מרכיבים: מתאים לכ 4-5 סועדים  חצי קילו בשר טחון / עוף טחון / שילוב של שניהם. (זה יוצא מדהים עם בקר טחון.) רבע כוס קמח שיבולת שועל / קמח עדשים / קמח כוסמין (מכיל גלוטן) ביצה חצי כפית מלח חצי

[caption id="attachment_1880" align="alignnone" width="300"] צילום אסי רוז[/caption] מרכיבים: מתאים לכ 4-5 סועדים 
  • חצי קילו בשר טחון / עוף טחון / שילוב של שניהם. (זה יוצא מדהים עם בקר טחון.)
  • המשכ/י לקרוא...

מתכון החודש בשר מפורק של עז תלם

מאת: shirlyפורסם: 07/10/2020

מתכון בשר מפורק (הכנה בסיסית) בסיס שמספיק ל8-12 מנות, בשרי, 15 דקות עבודה, 5 שעות זמן כולל מצרכים: 2 ק"ג בשר לבישול ארוך (אני השתמשתי חצי חצי בבשר חזה וצלעות שהזמנתי ממרינדו) אופן הכנה: בתנור:  מחממים תנור ל-160 מעלות (חום

בסיס שמספיק ל8-12 מנות, בשרי, 15 דקות עבודה, 5 שעות זמן כולל 2 ק"ג בשר לבישול ארוך (אני השתמשתי חצי חצי בבשר חזה וצלעות שהזמנתי ממרינדו) בתנור: 
  • מחממים תנ
המשכ/י לקרוא...
0r9a9615

שוק טלה חגיגית

מאת: shirlyפורסם: 06/10/2020

שוק טלה חגיגית  (מתכון מאת הילית סביר צידון ) שוק טלה עם עצם משוחררת בפנים במשקל של כ3.5 ק"ג חצי כוס אבקת חרדל רבע כוס פלפל שחור 2 כפות מלח אטלנטי לירוקים 2 כוסות שמן קנולה לטיגון 2 כוסות עלי

שוק טלה חגיגית  (מתכון מאת הילית סביר צידון ) שוק טלה עם עצם משוחררת בפנים במשקל של כ3.5 ק"ג חצי כוס אבקת חרדל רבע כוס פלפל שחור 2 כפות מלח אטלנטי לירוקים 2 כוסות שמן קנולה
המשכ/י לקרוא...
אוסובוקו. צילום עז תלם

תבשיל אוסובוקו עגלה ברוטב עגבניות וירקות של עז תלם

מאת: shirlyפורסם: 13/09/2020

מתכון תבשיל אוסובוקו בירקות שורש ועגבניות מתכון מאת עז תלם 3-4 מנות, בשרי + ללא גלוטן, 20-30 דקות עבודה, 3 שעות זמן כולל מצרכים: 1 ק"ג (3 פרוסות יפות) אוסובוקו טרי או מופשר (אני הזמנתי ממרינדו) 2 כפות שמן זית

3-4 מנות, בשרי + ללא גלוטן, 20-30 דקות עבודה, 3 שעות זמן כולל 1 ק"ג (3 פרוסות יפות) אוסובוקו טרי או מופשר (אני הזמנתי ממרינדו) 2 כפות שמן זית 2-3 גזרים בגודל בינוני, קלופים 2 בצל
המשכ/י לקרוא...
8b48f97b E877 413c 88df B90a25a70f46

נתח שפונדרה וגזרים מקורמלים ברוטב דבש של אסי רוז

מאת: shirlyפורסם: 13/09/2020

שפונדרה וגזרים מקורמלים ברוטב דבש טימין וצימוקים במיוחד לראש השנה מאת אסי רוז  מתאים לתבנית גדולה / סיר סוטאז' בקוטר 30 ס״מ ומעלה לכ4-6 סועדים נתח שפונדרה של שני קילו תלוי בכמות הסועדים שלכם קילו בשר מתאים בערך לכ3-4 סועדים


  1. <
המשכ/י לקרוא...
0026dbce B38a 406b 86e4 6644279031bd

שוק טלה ברימונים מייפל וחבושים מתכון מאת רותם ליברזון

מאת: shirlyפורסם: 09/09/2020

מצרכים שוק טלה במשקל 3 קילו עם עצם משוחררת בפנים למרינדה 2 כפות גדושות רכז רימונים 4 כפות מייפל איכותי 3 כפות סויה כפית פלפל שחור גרוס 3 שיני שום כתושות לחבושים 2 חבושים קלופים וחתוכים לרבעים או שמיניות בלי

מצרכים שוק טלה במשקל 3 קילו עם עצם משוחררת בפנים למרינדה 2 כפות גדושות רכז רימונים 4 כפות מייפל איכותי 3 כפות סויה כפית פלפל שחור גרוס 3 שיני שום כתושות לחבושים 2 חבושים ק
המשכ/י לקרוא...
D5ec450d D260 4032 90db 6c839d657e17

בק ריבס רימונים בתנור ! במיוחד לחגים !

מאת: shirlyפורסם: 09/09/2020

בואו להכיר נתח לא הכרתם BACK RIBS מתכון של הילית סביר צידון הכנה קלילה עם תוצאה שתהמם את האורחים שלך ! בואו נתחיל….. בקריבס – שדרת צלעות אחוריות למרינדה מרינדה : 1 כוס רכז רימונים כוס יין לבן 4 שיני

בואו להכיר נתח לא הכרתם BACK RIBS מתכון של הילית סביר צידון הכנה קלילה עם תוצאה שתהמם את האורחים שלך ! בואו נתחיל..... בקריבס - שדרת צלעות אחוריות למרינדה מרינדה : 1 כוס רכז רי
המשכ/י לקרוא...
0r9a9575 (1)

שוק טלה חגיגית – במיוחד לראש השנה

מאת: shirlyפורסם: 08/09/2020

מתכון החודש שוק טלה חגיגית  (מתכון מאת הילית סביר צידון ) שוק טלה עם עצם משוחררת בפנים במשקל של כ3.5 ק"ג חצי כוס אבקת חרדל רבע כוס פלפל שחור 2 כפות מלח אטלנטי לירוקים : 2 כוסות שמן קנולה 2

מתכון החודש שוק טלה חגיגית  (מתכון מאת הילית סביר צידון ) שוק טלה עם עצם משוחררת בפנים במשקל של כ3.5 ק"ג חצי כוס אבקת חרדל רבע כוס פלפל שחור 2 כפות מלח אט
המשכ/י לקרוא...
Back top top
דילוג לתוכן