מהו ההבדל בין עגל לעגלה? פרט להבדל המובן מאליו (ומבלי להיכנס לזכות להגדרה עצמית מגדרית של כל עגל ועגלה) ההבדל המהותי בין בשר עגל לעגלה הוא באחוזי השומן ומידת השיוש של הבשר (שיוש פירושו בשר השזור בנימי שומן כך שמתקבל
פרט להבדל המובן מאליו (ומבלי להיכנס לזכות להגדרה עצמית מגדרית של כל עגל ועגלה) המשכ/י לקרוא...
2 נתחים ספייריבס טלה למרינדה: חצי כוס שמן זית כף כמון כך פפריקה מתוקה 2 כפות חרדל 2 כפות דבש מלח , פלפל אופן ההכנה : נערבב היטב את מרכיבי המרינדה ונמרח אותה על כל נתח. מלמעלה ומלמטה. ניתן
12 שסקים טריים גדולים חצויים ומגולענים 1/2 קג טחון עגלה בצל קצוץ מטוגן חופן ירוקים קצוצים מלח פלפל כפית גראם מסאלה נערבב את הבשר בטחון עם הירוקים, הבצל והתבלינים. נסדר בתבנית אפייה את חצי השסק ונסחף עליהם מעט שמן זית.
נתח אנטריקוט טלה במשקל של כ 1.5 ק"ג מלח פלפל ענף רוזמרין חמאה או שמן זית נמליח ונפלפל את הנתח ונוסיף ענף עשב תיבול כמו רוזמרין, תימין, אורגנו.. נכניס את הנתח המתובל לשקית ואקום ואמבטיית סוויד נכוון ל 55-67 מעלות
נתח אנטריקוט טלה במשקל של כ 1.5 ק"ג
מלח פלפל
ענף רוזמרין
חמאה או שמן זית
נמליח ונפלפל את הנתח ונוסיף ענף עשב תיבול כמו רוזמרין, תימין, אורגנו..
נכניס את הנתח המתובל לשקית ואקו
רוב הטלה הגדל במרינדו הינו טלה פורטוגלי . בפורטוגל ישנם 3 זנים של טלה עיקריים : מרינו, לקון או אסף . הלקון הינו גזע כבשים צרפתי המיועד לחלב . הגזע אומנם הינו צרפתי אך מגדלים הרבה ממנו גם בפורטוגל. (
רוב הטלה הגדל במרינדו הינו טלה פורטוגלי .
בפורטוגל ישנם 3 זנים של טלה עיקריים : מרינו, לקון או אסף . הלקון הינו גזע כבשים צרפתי המיועד לחלב . הגזע אומנם הינו צרפתי אך מגדלים הרבה מ�
מצרכים: 1 ק"ג בשר טחון 1 בצל קצוץ 1/2 זר פטרוזיליה חתוכה גס 1/2 זר כוסברה קצוצה כף בהרט מלח פלפל הוראות הכנה: נערבב את הקצוצים והתבלינים עם הבשר בידיים לאיחוד טעמים וניתן לזה לנוח כ-10 דקות. נקצץ