Skip to Content Contact Us

הבלוג של מרינדו (מתכונים)

מתכוני בלוגרים , מתכוני גולשים וכל מה שבינהם עם הנתחים המובחרים של מרינדו

עיצוב ללא שם (14)
אוסובוקו עגלה

קדירת אוסובוקו עגלה וירקות חורף כתומים מאת הילית סביר צידון

מאת: שירלי גרנוןפורסם: 04/12/2023

קדירת אוסובוקו וירקות חורף כתומים מאת הילית סביר צידון 1 קג אוסובוקו עגלה 1/2 קג אוסובוקו טלה פרוס קוביות שריר או צוואר. 2-3 עצמות מח מלח פלפל 2 כרישות חתוכות גס 8 שיני שום חופן קוביות גדולות דלעת חופן קוביות

[caption id="attachment_16008" align="alignnone" width="225"] אוסובוקו עגלה[/caption] קדירת אוסובוקו וירקות חורף כתומים מאת הילית סביר צידון 1 קג אוסובוקו עגלה 1/2 קג אוסובוקו טלה פרוס קוביות שריר או צוואר.
המשכ/י לקרוא...
D5ffb017 1af7 4a84 B41f 95db0cce2e58

חורשט סבזי מאת הילית סביר צידון

מאת: שירלי גרנוןפורסם: 27/11/2023

תבשיל קדירה של קוביות בשר וירוקים 2 בצל חתוך 3-4 עצמות מח 1 קג שריר חתוך לקוביות 1 קג שפונדרה חתוכה לקוביות 8 שיני שום 1.5 שעועית מושרית ( בדכ שעועית אדומה) 4 לימונים פרסיים כפית חוואייג למרק כפית כורכום

תבשיל קדירה של קוביות בשר וירוקים 2 בצל חתוך 3-4 עצמות מח 1 קג שריר חתוך לקוביות 1 קג שפונדרה חתוכה לקוביות 8 שיני שום 1.5 שעועית מושרית ( בדכ שעועית אדומה) 4 לימונים פרסיים כפית �
המשכ/י לקרוא...
45eb7b27 Cd11 4eba A684 2bc05e130ec3

מרק שעועית עם בשר מאת הילית סביר צידון

מאת: שירלי גרנוןפורסם: 20/11/2023

מרכיבים: 1 ק"ג קוביות צלעות עגלה 1 ק"ג נתחי צוואר לקדירה שמן זית 2 בצלים 3 גזרים 5 שיני שום פחית עגבניות מרוסקות 3 כפות רסק עגבניות 2 כפות פפריקה מתוקה מלח, פלפל מים 2 כוסות שעועית לבנה מושרית אופן

1s2a9058

כל מה שרצית לדעת על בשר עגלה ? מאת יובל דה לוי

מאת: שירלי גרנוןפורסם: 16/11/2023

מהו ההבדל בין עגל לעגלה? פרט להבדל המובן מאליו (ומבלי להיכנס לזכות להגדרה עצמית מגדרית של כל עגל ועגלה) ההבדל המהותי בין בשר עגל לעגלה הוא באחוזי השומן ומידת השיוש של הבשר (שיוש פירושו בשר השזור בנימי שומן כך שמתקבל

פרט להבדל המובן מאליו (ומבלי להיכנס לזכות להגדרה עצמית מגדרית של כל עגל ועגלה) המשכ/י לקרוא...

6e96ca2b 8dbd 46c1 98e0 Eeb7e92957e4

ספריבס טלה במרינדה מאת הילית סביר צידון

מאת: שירלי גרנוןפורסם: 15/11/2023

2 נתחים ספייריבס טלה למרינדה: חצי כוס שמן זית כף כמון כך פפריקה מתוקה  2 כפות חרדל 2 כפות דבש מלח , פלפל   אופן ההכנה : נערבב היטב את מרכיבי המרינדה ונמרח אותה על כל נתח. מלמעלה ומלמטה. ניתן

2 נתחים ספייריבס טלה למרינדה: חצי כוס שמן זית
המשכ/י לקרוא...
487c9737 3720 45db A31b Acf9b25e2d22

שסק במילוי בשר מאת הילית סביר צידון

מאת: שירלי גרנוןפורסם: 06/06/2023

12 שסקים טריים גדולים חצויים ומגולענים 1/2 קג טחון עגלה בצל קצוץ מטוגן חופן ירוקים קצוצים מלח פלפל כפית גראם מסאלה נערבב את הבשר בטחון עם הירוקים, הבצל והתבלינים. נסדר בתבנית אפייה את חצי השסק ונסחף עליהם מעט שמן זית.

12 שסקים טריים גדולים חצויים ומגולענים 1/2 קג טחון עגלה בצל קצוץ מטוגן חופן ירוקים קצוצים מלח פלפל כפית גראם מסאלה נערבב את הבשר בטחון עם הירוקים, הבצל והתבלינים. נסדר ב�
המשכ/י לקרוא...
385ce06b E95a 43e6 8b94 A7b9b766cfe6

אנטריקוט טלה בסוויד מתכון מאת הילית סביר צידון

מאת: שירלי גרנוןפורסם: 06/06/2023

נתח אנטריקוט טלה במשקל של כ 1.5 ק"ג מלח פלפל ענף רוזמרין חמאה או שמן זית נמליח ונפלפל את הנתח ונוסיף ענף עשב תיבול כמו רוזמרין, תימין, אורגנו.. נכניס את הנתח המתובל לשקית ואקום ואמבטיית סוויד נכוון ל 55-67 מעלות

נתח אנטריקוט טלה במשקל של כ 1.5 ק"ג מלח פלפל ענף רוזמרין חמאה או שמן זית נמליח ונפלפל את הנתח ונוסיף ענף עשב תיבול כמו רוזמרין, תימין, אורגנו.. נכניס את הנתח המתובל לשקית ואקו
המשכ/י לקרוא...
F96658d7 Ab71 4f31 8a1a B7a69480d278

סטייק פרגית בקרם עגבניות מאת הילית סביר צידון

מאת: שירלי גרנוןפורסם: 16/04/2023

1.5 – 2 ק"ג סטייק פרגית תבלינים: מלח פלפל כרכום כמון פפריקה מתוקה  צ'ילי יבש נעטוף את הפרגיות בתבלינים ו צרוב בחמאה או בשמן זית. נוציא את הפרגיות מהמחבת ונוסיף בצל קצוץ ומטגן עד הזהבה קלה. נוסיף קופסה קטנה רסק

1.5 - 2 ק"ג סטייק פרגית תבלינים: מלח פלפל כרכום כמון המשכ/י לקרוא...
טלה של מרינדו

הטלה של מרינדו

מאת: שירלי גרנוןפורסם: 14/03/2023

רוב הטלה הגדל במרינדו הינו טלה פורטוגלי . בפורטוגל ישנם 3 זנים של טלה עיקריים : מרינו, לקון או אסף . הלקון הינו גזע כבשים צרפתי המיועד לחלב . הגזע אומנם הינו צרפתי אך מגדלים הרבה ממנו גם בפורטוגל. (

רוב הטלה הגדל במרינדו הינו טלה פורטוגלי . בפורטוגל ישנם 3 זנים של טלה עיקריים : מרינו, לקון או אסף . הלקון הינו גזע כבשים צרפתי המיועד לחלב . הגזע אומנם הינו צרפתי אך מגדלים הרבה מ�
המשכ/י לקרוא...
2

צלעות טלה על אורז ירוק מאת הילית סביר צידון

מאת: Hagar Nachomפורסם: 22/02/2023

  4  מנות (2 צלעות לסועד) כתר צלעות טלה חשופות ופרוסות 2 כוסות אורז בסמטי מבושל למשרה כוס פטרוזיליה קצוצה כוס נענע קצוצה 2 תמרים מג׳הול  קצוצים 2 שיני שום קצוצות רבע כוס שמן זית מלח ופלפל   נערבב את

  4  מנות (2 צלעות לסועד) כתר צלעות טלה חשופות ופרוסות 2 כוסות אורז בסמטי מבושל למשרה כוס פטרוזיליה קצוצה כוס נענע קצוצה 2 תמרים מג׳הול  קצוצים 2 שיני שום קצוצות ר�
המשכ/י לקרוא...
1

קציצות בשר מאת הילית סביר צידון

מאת: Hagar Nachomפורסם: 22/02/2023

    מצרכים: 1 ק"ג בשר טחון 1 בצל קצוץ 1/2 זר פטרוזיליה חתוכה גס 1/2 זר כוסברה קצוצה כף בהרט מלח פלפל הוראות הכנה: נערבב את הקצוצים והתבלינים עם הבשר בידיים לאיחוד טעמים וניתן לזה לנוח כ-10 דקות. נקצץ

    מצרכים: 1 ק"ג בשר טחון 1 בצל קצוץ 1/2 זר פטרוזיליה חתוכה גס 1/2 זר כוסברה קצוצה כף בהרט המשכ/י לקרוא...
1

קציצות בקר ודלועים מאת הילית סביר צידון

מאת: Hagar Nachomפורסם: 21/02/2023

קציצות בקר ודלועים לקציצות: 1 ק"ג טחון עגלה  1 בצל חתוך גס 1/2 זר פטרוזיליה חתוכה גס 2 גבעולי סלרי חתוכים גס 1/2 כפית קינמון כפית כמון כפית כורכום פפריקה מלח פלפל   לרוטב: 2-4 עצמות מח  בצל פרוס דלעת

קציצות בקר ודלועים לקציצות: 1 ק"ג טחון עגלה  1 בצל חתוך גס 1/2 זר פטרוזיליה חתוכה גס 2 גבעולי סלרי חתוכים גס 1/2 כפית ק
המשכ/י לקרוא...
Back top top
דילוג לתוכן