הסיפור של מרינדו מתחיל בין אבני בזלת ונוף בראשית ברמת הגולן עם פנורמת ים
כנרת בצל הרי הגליל.
רועי תבור ואיתמר קנדליק מתיישבים ממושב כנף שבדרום רמת הגולן, חלמו ביחד
על דיר טלאים ועגלי בקר ובשנת 2003 הגשימו את חלומם.
עם התשוקה, הניסיון והידע של המקצוענים מחוות מרינדו, נולד קונספט ייחודי של
שיווק תוצרת חקלאית איכותית, המתמחה בייצור בשר טרי ואיכותי מהמגדל
ישירות ללקוח.
מרינדו החלה לשווק את תוצרתה ללא מתווכים ישירות ללקוחותיה באמצעות
רשת של סניפים מעין-גב בצפון, רמת השרון ותל אביב במרכז ובאמצעות אתר
משלוחים של הזמנות בשר טרי ללקוחות פרטיים עד הבית כמעט לכל חלקי הארץ .
עם השנים, לבשר איכותי של טלאים ועגלים שגדלו בתנאי גידול קפדניים, נוספו
כרם ענבים בתל פארס, שהוא המקור לסדרת יינות איכות.
למרינדו מוצרים נוספים כגון רטבים , תבלינים , שמן זית ועוד בדגש על טעם ואיכות
בלתי מתפשרת .
בשנת 2022 נרכשה מרינדו ע”י משפחת דה לוי , משפחת חקלאים , שהביאה איתה
ניסיון רב בגידול מקומי ואיכותי של צאן ובקר.
הסיפור שלנו
תפריט קיץ 2025
- מרינדו עין גב (מול הכניסה לקיבוץ)
קצביה | מסעדה | מעדניה
טל. 04-6658555
שעות וימי פתיחה חגי תשרי 25
- 21.9, יום א’ – 8:00-13:00, קצביה בלבד
- 22.9, יום ב’ (ערב החג) – 8:00-13:00, קצביה בלבד
- 23.9, יום ג’ – 12:00 – 21:00 ( עד השעה 18:00, ע”ב מקום פנוי)
- 24.9, יום ד’- 12:00 – 21:00 ( עד השעה 18:00, ע”ב מקום פנוי)
- 1.10, יום ד’, ערב יום כיפור, 8:00-13:00
- 2.10, יום כיפור – המתחם סגור
- 6.10 – יום ב’ – ערב חג סוכות – המתחם סגור
- 7-14.10 חג סוכות,חוה”מ סוכות, חג סוכות שני – 12:00 – 21:00 ( עד השעה 18:00, ע”ב מקום פנוי)
שעות הפתיחה
- יום ב – 12:00-20:30
- יום ג’ – 12:00-20:30
- יום ד – 12:00-20:30
- יום ה – 12:00-21:30
- יום ו – 12:00-21:30
- יום שבת – 12:00-21:00
- שימו לב: בימים שישבת תיתכן הפסקה בהושבת סועדים חדשים במסעדה בין השעות 16:30-17:30
לצורך התארגנות מחדש.
טוב מראה עיניים













