איך להכין שפיץ שייטל בתנור ?
מתכון להכנת רוסטביף שפיץ שייטל בתנור
נתח שפיץ שייטל
1/2 כוס שמן זית
3 כפות רכז רימונים
כף פפריקה מתוקה
כפית צ’ילי יבש גרוס
כפית כמון מרינדו
1/2 כוס אגוזים גרוסים גס
מלח פלפל
אופן ההכנה :
נערבב יחד את כל מרכיבי המרינדה
ונמרח על הנתח כשעה לפני הצלייה .
נניח את הנתח בתבנית עם השומן כלפי מעלה
נחמם תנור ל 230 מעלות ונכניס את הנתח ל15 דקות
נוריד את החום ל 180 מעלות ונמשיך לצלות לעוד 20 דקות
לעובדים עם מדחום כדאי לבדוק טמפרטורה במרכז הנתח ולהוציא מהתנור ב56 מעלות (מדיום)