Skip to Content
חדש, בלעדי למרינדו, בשר אורגני בגידול מקומי ובעל תקן אורגני
077-7295996

Dsc00054

ברוכים הבאים לאתר של מרינדו 

הסיפור של מרינדו הבשר מהגולן מתחיל בין אבני בזלת ונוף בראשית במושב כנף בדרום רמת הגולן עם פנורמת ים כנרת בצל הרי הגליל עם רוח נעימה המנשבת ברוב שעות היום .רועי תבור ואיתמר קנדליק ממושב כנף שבדרום רמת הגולן, חלמו ביחד על דיר טלאים ועגלי בקר ובשנת 2003 הגשימו את חלומם. עם התשוקה, הניסיון והידע של המקצוענים מחוות מרינדו, נולד קונספט ייחודי של שיווק תוצרת חקלאית מהמגדל ישירות ללקוח.

מרינדו החלה לשווק את תוצרתה ללא מתווכים ישירות ללקוחותיה באמצעות רשת של סניפים מעין-גב בצפון ותל אביב ורמת השרון במרכז ובאמצעות משלוחים של הזמנות בשר טרי ללקוחות פרטיים עד הבית.

לבשר איכותי של טלאים ועגלים שגדלו בתנאי גידול קפדניים, נוספו כרם ענבים בתל פארס (מרכז רמת הגולן ) , כרם המניב ענבי איכות  , שמן זית מהגולן ומגוון מוצרי איכות נוספים כגון יינות , בירה , טחינה , תבלינים נקיים , מרינדות ועוד…..

בשנת 2006 הקימה מרינדו את  הקצבייה הראשונה ברחוב באוסישקין 56 ברמת השרון.

שנה לאחר מכן, בשנת 2007 הוקם בעין גב (מול הכניסה לקבוץ ) מתחם מרינדו הכולל מפעל בשר, מסעדת בשרים עם תפריט מגוון . לצד המסעדה  קצביה ובה בשר טרי ומוצרי בשר קפואים ומעדניה המציעה מוצרים נוספים של מרינדו לצד סירי פויקה ופלטות לצליית בשרים וכלל הציוד המשלים לפיקניק (מנגל , פחמים וכו ‘ )

קצביות נוספות הוקמו בשנת 2010 ברמת השרון ויצמן 6  ובכיכר המדינה ה’ באייר 2 פינת זבוטינסקי 120 .

בשנת 2022 נרכשה מרינדו ע”י משפחת דה לוי , משפחת חקלאים , שהביאה איתה ניסיון רב בגידול מקומי ואיכותי של צאן

 

 

Dsc00160

החווה של מרינדו

מרינדו מגדלת את הבשר שלה בחווה בגולן (מושב נוב) ובחוות נוספות ברחבי הארץ

תזונת הטלאים :

הטלאים ניזונים בתקופה הראשונית מחלב אם  ולאחר עובר להזנה מחלבית  מבקבוק עד 34 יום. כשנגמלים הטלאים הם עוברים  לתערובת לאכול תערובת שבה 18 אחוז חלבון .

ובגיל 3 חודשים עוברים למזון מבוסס אספסת עד סוף הפיטום (בהגיעו לכ 60 קילו ) . (האספסת נחשבת למקור מזון איכותי ויקר בשוק )

בנפרד מקבלים הטלאים גם קש שיבולת שתורם להם לפעילות המעיים, מרינדו מאפשרת לכלל בעלי החיים לאכול כאןןת נפשם ואינה מקציבה מזון לבעלי החיים

הטלאים מרווים את צימאונם במים טריים וקרירים המוחלפים מידי יום וכמו כן חיים בסביבה נקייה ויבשה לרווחתם .

תזונת העגלות :

העגלות ניזונות מקש חיטה שעורה תירס ואספסת ותערובת איכותית  חופשית כל היום (כמה שרוצות לאכול )

ללא תחליפי מזון תעשיתיים וזולים

התערובת הינה בעלת 14% חלבון לפחות

העגלות לא מקבלות בשום צורה זרזי גדילה

העגלות מקבלות כל יום מים קרים ונקיים לשתייה .

 

תנאי הגידול שעליהם מקפידה מרינדו בכל שלבי הגידול :

אוכל נקי איכותי ללא הגבלה (ללא זבל עוף)

ליווי בעלי החיים על ידי תזונאי המבקר ומלווה את כל בעלי החיים משלב הגמילה ועד עזיבתם את החווה

מים נקיים טריים וקרירים המוחלפים כל יום

גידול הומני ללא מכות חשמל

גידול ללא זרזי גדילה

מרבץ יבש נקי מרווח ומאוורר תמיד

 

 

המפעל של מרינדו

המפעל של מרינדו ממוקם במורדות הגולן מול הכניסה לקבוץ עין גב . המפעל קולט את הבשר המגיעה מבית המטבחיים (לא שוחטים במרינדו ) לאיזור קבלת סחורה ומשם מתחיל תהליך של פירוק יישון וייצור מגוון גדול של מוצרים כגון המבורגר , קבב , נקניקיות וקציצות למניהם .

המפעל של מרינדו מפוקח ע”י משרד הבריאות ובעל רישיונות של משרד הבריאות .

מפעל מרינדו מחזיק בתקן האיכות HACCP  , מערכת לניהול בטיחות המזון  המהווה אישור על תהליכי ייצור איכותיים בכל שרשרת הייצור והאספקה של כלל המוצרים .

למפעל מבקרי איכות האחראים על איכות המוצרים מרגע כניסת חומר הגלם למפעל ועד יציאת הנתחים והמוצרים מהמפעל.

וכמו כן המפעל כפוף לפיקוח וטרינרי צמוד מטעם “התאגיד לפיקוח וטרינרי” של משרד הבריאות.

 

 

 

Dsc09957

 

 

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן