סטייק עגלה עם עצם T כאשר מצידו האחד סינטה ומצידו השני פילה. הנתח נמצא בחלקו האחורי של העגלה, הנתח מתיישן על העצם לתקופה של 14-21 יום ואז נפרס לסטייקים, הסטייק נמכר במגוון משקלים (לרוב החל מ-600 גרם עד 1.0 ק”ג)
הנתחים ממנו מורכב הסטייק הינם נתחים רזים לכן במרינדו אוהבים לצלות אותו (במחבת /על הגריל) עד למידת מדיום. כאשר הסטייק עבה (מעל 4 ס”מ) מומלץ להכינו בשני שלבים: צלייה בתנור ל-20 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות ואז המשך צלייה על הגריל / מחבת למידת העשייה האהובה.
בשר באיכות ללא פשרות
חלק בלתי נפרד מהתזונה הקיטוגנית
מוצרים טבעיים ללא תוספות
Farm To Table
בשר באיכות ללא פשרות
חלק בלתי נפרד מהתזונה הקיטוגנית
מוצרים טבעיים ללא תוספות
Farm To Table