תבשיל קדירה של קוביות בשר וירוקים
2 בצל חתוך
3-4 עצמות מח
1 קג שריר חתוך לקוביות
1 קג שפונדרה חתוכה לקוביות
8 שיני שום
1.5 שעועית מושרית ( בדכ שעועית אדומה)
4 לימונים פרסיים
כפית חוואייג למרק
כפית כורכום
כפית מלח
כפית פלפל
מים עד 3/4 כיסוי
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
צרור נענע
חצי זר בצל ירוק
ואפשר להוסיף גם מנגולד ותרד!
בסיר גדול שטוח נטגן בצל
נוסיף עצמות
נוסיף בשר ונצרוב קלות
נוסיף שעועית ושום
נוסיף לימונים פרסיים
נתבל בתבלינים
נוסיף מים עד 3/4 כיסוי ונביא לרתיחה
בינתיים נקצוץ גס את כל הירוקים ונוסיף לסיר
נחמם תנור ל 150 ונכניס את הסיר לכ 3 שעות עד התרככות של הבשר
כשהבשר מוכן, נתקן טעמים של מלח ונסחט לימון שלם או שניים. תלוי בכמות העסיס ובטעם שלכם.
נגיש על פי רוב עם אורז