Skip to Content
חדש, בלעדי למרינדו, בשר אורגני בגידול מקומי ובעל תקן אורגני
077-7295996

כנפיים קוראניות מתכון מאת נטע לויה

הבלוג של מרינדו (4)
1.5 ק”ג כנפי עוף (16-20 יחידות)

מלח , פלפל

שמן זית

לרוטב: 1/2 כוס אוטב סויה

1/4 כוס דבש

1 כף גדושה גוג’צאנג (מחית פלפל חריף קוראני)

1 כף שמן שומשום

2 שיני שום קלופות

3.4 ס”מ ג’ינג’ר קלוף (חתיכה)

1/4 כוס מים

בצל ירוק קצוץ ושומשום להגשה

אופן ההכנה:

מחממים תנור מראש ל 200 מעלות טורבו .

מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומפזרים עליה את הכנפיים

ממליחים ומפלפלים את הכנפיים משני הצדדים ומרססים/מברישים בשמן זית.

מכניסים למדף העליון בתנור ואופים במשך 30-35 דקות עד שהכנפיים מזהיבות(אפשר בחמש דקות האחרונות להעביר למצב גריל עליון)

בזמן שהכנפיים בתנור מכינים את הרטב:

שמים בבלנדר/מעבד את כל מרכיבי הרווטב.

אפשר גם לערבב בקערה ולגרר את הג’ינג’ר והשום.

כשהכנפיים מוכנות מעבירים את הרוטב לווק ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הכנפיים ומבשלים 3-4 דקות בבעבוע עדין עד שהרוטב מסמיך ועוטף את הכנפיים .

מפזרים מעל בצל ירוק ושומשום

 

 

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן