Skip to Content
חדש, בלעדי למרינדו, בשר אורגני בגידול מקומי ובעל תקן אורגני
077-7295996

אנטריקוט טלה בסוויד מתכון מאת הילית סביר צידון

385ce06b E95a 43e6 8b94 A7b9b766cfe6

נתח אנטריקוט טלה במשקל של כ 1.5 ק”ג
מלח פלפל
ענף רוזמרין
חמאה או שמן זית

נמליח ונפלפל את הנתח ונוסיף ענף עשב תיבול כמו רוזמרין, תימין, אורגנו..
נכניס את הנתח המתובל לשקית ואקום
ואמבטיית סוויד
נכוון ל 55-67 מעלות ל 3 שעות.

נוציא את הנתח מאמבט ומהשקית, וניתן לו צריבה במחבת חמאה או שמן זית, מכל צידיו.
יש לוודא שהשומן נצרב היטב מסביב הנתח.

נפרוס את הנתח לפרוסות דקות

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן