Skip to Content
חדש, בלעדי למרינדו, בשר אורגני בגידול מקומי ובעל תקן אורגני
077-7295996

קדירת טלה מאת הילית סביר צידון

רכיבים:

2 ק”ג נתחי טלה לקדירה

2 בצלים חתוכים גס

2 בטטות קלופות וחתוכות גס

4 גבעולי סלרי חתוכים גס

2 ראשי שום חצויים (על קליפתם)

5 פרוסות לימון כבוש

2-3 ענפי תבלין-רוזמרין, טימין, מרווה

כף כמון

כף פפריקה מתוקה

כוס חומוס טרי מושרה ללילה או חומוס קפוא

שמן זית 

 

הוראות הכנה:

מוציאים את הבשר מהמקרר ומניחים על השיש כשעה לפני הכנתו.

מטגנים בשמן זית את נתחי הבשר עד השחמה, מוסיפים בצל, בטטה, סלרי ושום ומערבבים

מוסיפים את הלימון הכבוש ומערבבים

מוסיפים את ענפי התבלין וגרגרי הפלפל האנגלי

מוסיפים כמון, פפריקה ומלח ומערבבים

מוסיפים את גרגרי החומוס ומערבבים

מוסיפים מים עד כיסוי ומערבבים קלות.

מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד שלוש שעות

בתאבון!

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן