Skip to Content
חדש, בלעדי למרינדו, בשר אורגני בגידול מקומי ובעל תקן אורגני
077-7295996

קדירת אוסובוקו עגלה וירקות חורף כתומים מאת הילית סביר צידון

אוסובוקו עגלה
אוסובוקו עגלה

קדירת אוסובוקו וירקות חורף כתומים מאת הילית סביר צידון

1 קג אוסובוקו עגלה
1/2 קג אוסובוקו טלה פרוס
קוביות שריר או צוואר.
2-3 עצמות מח
מלח פלפל
2 כרישות חתוכות גס
8 שיני שום
חופן קוביות גדולות דלעת
חופן קוביות גדולות בטטה
4 גזרים חתוכים
2 כוסות יין לבן
צרור עלי תבלין – מרווה, רוזמרין, תימין
מים
אופן ההכנה ;
נתבל את הבשר במלח פלפל
בסיר רחב נצרוב לסגירה את הבשר בשמן זית או חמאה.
נוציא את הבשר למגש.
באותו הסיר נטגן קלות את הכרישה
נוסיף את הכתומים, נצרוב קלות ונערבב
נחזיר את הבשר לסיר
נוסיף את היין ונגרד בעדינות בכף עץ את כל משקעי תחתית הסיר. נרתיח ונבשל
כ 5 דקות.
נוסיף מים עד 3/4 גובה הבשר.
נוסיף את צרור צמחי התבלין.
נכסה את הסיר ונביא לרתיחה
נעביר לתנור חם על 100 מעלות
לכ 4 שעות. או עד ריכוך מלא של הבשר
אפשר את ה 10 דקות האחרונות לצלות על 200 ללא המכסה לקבלת צבע זהוב

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן