Skip to Content
חדש, בלעדי למרינדו, בשר אורגני בגידול מקומי ובעל תקן אורגני
077-7295996

נתח פיקניה עם פירות החורף מאת הילית סביר צידון

מצרכים:

נתח פיקניה

2-3 פירות חורף (תפוז/אפרסמון/חבוש)

חצי כוס גרגירי רימון

4 כפות רכז רימונים

3 ענפי טימין

פלפל שחור גרוס

כפית זרעי כוסברה

כפית זרעי חרדל

כפית זרעי שומר

שמן זית

מלח ים

 

אופן ההכנה:

נחמם תנור ל-230 מעלות

נחרוץ את השומן העליון של הנתח לאורך ולרוחב

נזלף שמן זית ונפזר מלח ים

נניח את הנתח בתבנית ונפזר מסביב את הפירות החתוכים ונניח את הטימין מעל (הנתח והפירות)

נזלף רכז רימונים מעל הכל .

בעלי ומכתש נכתוש את כל התבלינים היבשים ונפזר מעל.

נצלה את הבשר 15 דקות ב-230 מעלות, נוריד את הטמפרטורה ל-180 מעלות לעוד 30 דקות  לא מכוסה. (עדיף לעבוד עם מדחום, מדיום 60-65 מעלות)

מתכון מאת הילית סביר צידון למרינדו

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן