Skip to Content
חדש, בלעדי למרינדו, בשר אורגני בגידול מקומי ובעל תקן אורגני
077-7295996

בק ריבס רימונים בתנור (מתאים לחג ובכלל )

E13a1205 E693 4a6b 8dd9 8760758107f8

מתכון לנתח בק ריבס בתנור

בואו להכיר נתח לא הכרתם BACK RIBS מתכון של הילית סביר צידון

הכנה קלילה עם תוצאה שתהמם את האורחים שלך !

בואו נתחיל…..

בקריבס – שדרת צלעות אחוריות

למרינדה מרינדה :

1 כוס רכז רימונים
כוס יין לבן
4 שיני שום קצוצות
6 גבעולי טימין

מלח

פלפל

3 כפות עירית קצוצה

נערבב את מרכיבי המרינדה וניצוק אותו על הצלעות , אותן נשכיב במצב קעור ולא קמור.
נעטוף  את התבנית בניילון נצמד
ונניח במקרר ל 24 שעות

נסיר את הניילון ונהפוך את שדרת הצלעות.

נחמם תנור ל 150 מעלות
ונפזר מלח ופלפל
נכסה בנייר אפייה ונכניס לצלייה של שעתיים וחצי.
נסיר את נייר האפייה, ונחזיר לתנור לעוד 10 דקות על חום 230 מעלות , להשחמה יפה.

להגשה
נפזר עירית קצוצה או בצל ירוק קצוץ

לפרוס עם הסכין בין הצלעות ולטרוף

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן