Skip to Content
חדש, בלעדי למרינדו, בשר אורגני בגידול מקומי ובעל תקן אורגני
077-7295996

גולש קלאסי מאת סהר מסרטי מנהלת סניף מרינדו אוסישקין רמת השרון

מצרכים:

2 ק”ג בשר גולש

עצמות מח

4 בצלים גדולים

8 שיני שום

רכז עגבניות מוטי

פחית עגבניות מרוסקות מוטי

פאט פפה צ׳יפוטלה שום

פפריקה מתוקה

 

הוראות הכנה:

סוגרים את הבשר מכל הכיוונים ומוסיפים 2 עצמות מח. לאחר מכן מטגנים רצועות בצל עד להזהבה ומוסיפים את השום. מתבלים בפפריקה וצ’יפולה שום ומוסיפים את הבשר ומחצית מפחית העגבניות המרוסקות עם כף של רכז עגבניות. מכסים עם מים רותחים עד הסוף, נותנים לתבשיל לרתוח ומעבירים לאש נמוכה ל-4 שעות נוספות.

בתאבון 🙂

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן