Skip to Content
חדש, בלעדי למרינדו, בשר אורגני בגידול מקומי ובעל תקן אורגני
077-7295996

רוסטביף סינטה במרינדת עשבים מתכון מאת הילית סביר צידון

איך להכין רוסטביף סינטה ?

נתח סינטה במשל 2  ק”ג (לפחות )

1/2 כוס שמן זית

1/2 כוס חומץ בלסמי איכותי

2 שיני שום

2 כפות עשבי תיבול שונים – רוזמרין ,אורגנו ,טימין, מרווה , בזיליקום

טוחנים יחד את כל מרכיבי המרינדה

משרים את הנתח הסינטה במרינדה לשעה עד 24 שעות (כמה שיותר יותר טוב )

מחממים תנור ל 250 מעלות

מכניסים את נתח הסינטה לצלייה על גבי רשת ומתחת לרשת מוזגים כוס יין אדום וכוס מים

צולים את הנתח 15 דקות , ומנמיכים את החום ל 180 מעלות וצולים יעוד 15 דקות לכל 1/2 ק”ג .

מומלץ למדוד במד חום ולהגיע עד טמפרטורה של 60 מעלות במרכז הנתח (מדיום).

מוציאים מהתנור , נותנים לנתח לנוח כ10 דקות לפני פריסתו .

פורסים את הנתח ומתבלים במלח ופלפל ובמיצים שנותרו בתבנית שבה צלינו את הנתח .

 

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן