Skip to Content
חדש, בלעדי למרינדו, בשר אורגני בגידול מקומי ובעל תקן אורגני
077-7295996

אוסובוקו עגלה מאת הילית סביר צידון

Fd9fd045 4713 45a8 B87c 542ac5876e65
Db57e5d9 2ffb 4739 B5d6 E2513a07d0bd
151a46e8 Dfd0 4077 8a78 C95358c74211

מרכיבים:
2 ק”ג אוסובוקו עגלה  פרוס עם העצמות
2-3בצלים חתוכים לקוביות גדולות
2 יח’ שורש פטרוזיליה קלופים וחתוכים לאורכם
‎2-3,גבעולי סלרי חתוכים גס כולל העלים
3 גזרים גדולים קלופים וחתוכים גס
‎2 בטטות גדולה קלופות וחתוכות גס
כף מלח
‎ כפית פלפל שחור גרוס
‎4-5 מסמרי ציפורן
‎2 כוכבי אניס
‎1 בקבוק יין אדום מרינדו 2015
‎ציר בקר או מים (עד כמעט כיסוי הבשר והירקות)

 

אופן ההכנה :
מסדרים את נתחי הבשר והירקות במחבת עמוקה.
מוסיפים את התבלינים
יוצקים בקבוק יין איכותי מעל.
מוסיפים את המים או הציר עד כמעט כיסוי.
מכניסים לתנור חם ל רבע שעה על 250 מעלות.
ומורידים ל 170 מעלות לעוד כ 4-5 שעות.

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן