Skip to Content
חדש, בלעדי למרינדו, בשר אורגני בגידול מקומי ובעל תקן אורגני
077-7295996

מתכון ל “סחינה” חמין מרוקאי

926ca1f4 900e 4384 9af1 A9575b280804

0db35c6d C95f 424e 9834 3139e79f5b39

Ee2f2147 0c98 4121 Bb46 26efffcd5b01

1 ק”ג אוסובוקו עגלה (3-4 פרוסות )

3 בצלים קצוצים

400 גרם חיטה

מוטי רסק עגבניות בשפורפרת

1 ליטר ציר בקר

1/2 כף מרינדו מלח אטלנטי

1/2 כף מרינדו פלפל שחור

1 כף מרינדו פפריקה מתוקה

2 כפות סילאן טבעי

אופן ההכנה :

לטגן בצל עם מעט שמן עד שנהיה שקוף

להוסיף חיטה שטופה ולטגן קלות יחד

להוסיף 2 כפות מוטי רסק שפורפרת ,2 כפות סילאן

ציר בקר ,1/2 כף מלח ,1/2 כף פלפל שחור גרוס

1 כף פפריקה מתוקה מבית מרינדו

לסדר מעל פרוסות אוסובוקו עגלה ,להוסיף מיים עד לכיסוי מלא ולהביא לרתיחה על הגז

לבשל על אש נמוכה כשעה

ניתן להוסיף בשלב זה ביצים  שלמות

להכניס לתנור על 180 מעלות למשך כ 3 שעות לבדוק שלא נעלמו כל הנוזלים במידה וכן להוסיף כ1-2 כוסות מים רותחים

להוריד ל 100 מעלות למשך כ12 שעות

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן