fbpx Skip to Content Contact Us

ברוכים הבאים למרינדו

Dsc00054

ברוכים הבאים לאתר של מרינדו הבשר מהגולן 

הסיפור של מרינדו הבשר מהגולן מתחיל בין אבני בזלת ונוף בראשית במושב כנף בדרום רמת הגולן עם פנורמת ים כנרת בצל הרי הגליל עם רוח נעימה המנשבת ברוב שעות היום .רועי תבור ואיתמר קנדליק ממושב כנף שבדרום רמת הגולן, חלמו ביחד על דיר טלאים ועגלי בקר ובשנת 2003 הגשימו את חלומם. עם התשוקה, הניסיון והידע של המקצוענים מחוות מרינדו, נולד קונספט ייחודי של שיווק תוצרת חקלאית מהמגדל ישירות ללקוח.

מרינדו החלה לשווק את תוצרתה ללא מתווכים ישירות ללקוחותיה באמצעות רשת של סניפים מעין-גב בצפון ותל אביב ורמת השרון במרכז ובאמצעות משלוחים של הזמנות בשר טרי ללקוחות פרטיים עד הבית.

לבשר איכותי של טלאים ועגלים שגדלו בתנאי גידול קפדניים, נוספו כרם ענבים בתל פארס (מרכז רמת הגולן ) , כרם המניב ענבי איכות  , שמן זית מהגולן ומגוון מוצרי איכות נוספים כגון יינות , בירה , טחינה , תבלינים נקיים , מרינדות ועוד…..

בשנת 2006 הקימה מרינדו את  הקצבייה הראשונה ברחוב באוסישקין 56 ברמת השרון.

שנה לאחר מכן, בשנת 2007 הוקם בעין גב (מול הכניסה לקבוץ ) מתחם מרינדו הכולל מפעל בשר, מסעדת בשרים עם תפריט  שמציג את בשרים המובחרים של מרינדו, לצד המסעדה ישנה קצביה עם בשר טרי ומוצרי בשר קפואים ומעדניה המוכרת את כלל המוצרים הנוספים של מרינדו לצד סירי פויקה ופלטות לצליית בשרים וכלל הציוד המשלים לפיקניק (מנגל , פחמים וכו ' )

קצביות נוספות הוקמו בשנת 2010 ברמת השרון ויצמן 6  ובכיכר המדינה ה' באייר 2 פינת זבוטינסקי 120 .

בשנת 2017 פתחה מרינדו סניף נוסף ביקנעם (מתחם G , רחוב התמר 2 שבו קצביית בשר טרי וקפוא ובר בשרים המגיש תפריט כריכי בשר מופלאים  והמבורגר.

 

Dsc00160

החווה של מרינדו

החווה של מרינדו משתרעת על שטח של 30 דונם ומחולקת לסככות ומבנים לגידול טלאים וסככות גידול לעגלות

לצד החווה שטח מרעה טבעי של 1500 דונם שמהווה ברוב השנה את תזונת עדר הכבשים (האמהות ) מדי יום .

תזונת הטלאים :

הטלאים ניזונים בתקופה הראשונית מחלב אם  ולאחר עובר להזנה מחלבית  מבקבוק עד 34 יום. כשנגמלים הטלאים הם עוברים  לתערובת לאכול תערובת שבה 18 אחוז חלבון .

ובגיל 3 חודשים עוברים למזון מבוסס אספסת עד סוף הפיטום (בהגיעו לכ 60 קילו ) . (האספסת נחשבת למקור מזון איכותי ויקר בשוק )

בנפרד מקבלים הטלאים גם קש שיבולת שתורם להם לפעילות המעיים, מרינדו מאפשרת לכלל בעלי החיים לאכול כאןןת נפשם ואינה מקציבה מזון לבעלי החיים

הטלאים מרווים את צימאונם במים טריים וקרירים המוחלפים מידי יום וכמו כן חיים בסביבה נקייה ויבשה לרווחתם .

תזונת העגלות :

העגלות ניזונות מקש חיטה הגדל ברמת הגולן ותערובת חופשית כל היום (כמה שרוצות לאכול )

התערובת הינה בעלת 14% חלבון .

בנוסף בתקופת הקיץ (בזמן הבציר) ניזונות מענבים שנסחטו ליין (יקבי רמת הגולן )

בעונה מקבלות גם בצל ושום טריים מהשדה ועוד גידולים מהשדות ברמת הגולן (תלוי עונה ) .

העגלות לא מקבלות בשום צורה זרזי גדילה ואינן ניזונות מבליל המקובל אצל מגדלים רבים בארץ (בליל : מנה זולה בהרבה שמורכבת מקש זול בתוספת גרעינים וזבל עוף)

העגלות מקבלות כל יום מים קרים ונקיים לשתייה .

 

תנאי הגידול שעליהם מקפידה מרינדו בכל שלבי הגידול :

אוכל נקי איכותי ללא הגבלה (ללא זבל עוף)

ליווי בעלי החיים על ידי תזונאי המבקר ומלווה את כל בעלי החיים משלב הלידה ועד עזיבתם את החווה

מים נקיים טריים וקרירים המוחלפים כל יום

גידול הומני ללא מכות חשמל

גידול ללא זרזי גדילה

גידול ללא אנטיביוטיקה מניעתית – אנטיביוטיקה ניתנת רק במקרה בו בעל חיים חולה ובהוראת וטרינר . בכל מקרה בעל חיים אינו עוזב את החווה לשיווק עד כאשר עובר חודש מזמן בו קיבל אנטיביוטיקה

מרבץ יבש נקי ומאוורר תמיד

 

 

המפעל של מרינדו

המפעל של מרינדו ממוקם במורדות הגולן מול הכניסה לקבוץ עין גב . המפעל קולט את הבשר המגיעה מבית המטבחיים (לא שוחטים במרינדו ) לאיזור קבלת סחורה ומשם מתחיל תהליך של פירוק יישון וייצור מגוון גדול של מוצרים כגון המבורגר , קבב , נקניקיו וקציצות למניהם .

המפעל של מרינדו מפוקח ע"י משרד הבריאות ובעל רישיונות של משרד הבריאות .

בנוסף מפעל מרינדו מחזיק בתו האיכות hacp , תו איכות גלובלי המהווה אישור על תהליכי ייצור איכותיים בכל שרשרת הייצור וההספקה של כלל המוצרים .

למפעל מבקר איכות האחראי על איכות המוצרים מרגע כניסת חומר הגלם למפעל ועד יציאת הנתחים והמוצרים מהמפעל

וכמו כן למפעל וטרינר צמוד מטעם איגוד הוטרינרים של משרד הבריאות

 

 

 

Dsc09957

 

 

Back top top דילוג לתוכן