Skip to Content Contact Us

מצרכים:

שוק טלה מיושן

סילאן

תערובת הכוללת: בזיליקום, טימין, רוזמרין, קינמון, פפריקה מעושנת, סוכר חום וצ'ילי

 

אופן ההכנה:

מעשנים את הנתח עד למידת מדיום (הנתח יצא ב-63 מעלות ובמנוחה עלה ל-65), לתבל בסילאן כביינדר ומעל לפזר תערובת שכללה בין היתר בזילקום, טימין, רוזמרין, קינמון, פפריקה מעושנת, סוכר חום וצ'ילי.

הנתח התחיל ב- 82 מעלות למשך כשעתיים שלאחריהן עלה ל- 107 עד הסוף (סה"כ כ-4 שעות וחצי)

בסיום נעטוף את הנתח בנייר כסף ונכניס למנוחה של חצי שעה ולאחר מכן נפרוס בהנאה...

התוצאה-מרקם יציב, עסיסי עם טעמים מטריפים של מתיקות עם טוויסט עוקצני, טעם שממשיך בפה הרבה אחרי הביס, איזה עונג!!!😋

מבצעים

Back top top
דילוג לתוכן