Skip to Content Contact Us

מצרכים:

2 ק"ג בשר גולש

עצמות מח

4 בצלים גדולים

8 שיני שום

רכז עגבניות מוטי

פחית עגבניות מרוסקות מוטי

פאט פפה צ׳יפוטלה שום

פפריקה מתוקה

 

הוראות הכנה:

סוגרים את הבשר מכל הכיוונים ומוסיפים 2 עצמות מח. לאחר מכן מטגנים רצועות בצל עד להזהבה ומוסיפים את השום. מתבלים בפפריקה וצ'יפולה שום ומוסיפים את הבשר ומחצית מפחית העגבניות המרוסקות עם כף של רכז עגבניות. מכסים עם מים רותחים עד הסוף, נותנים לתבשיל לרתוח ומעבירים לאש נמוכה ל-4 שעות נוספות.

בתאבון :)

מבצעים

Back top top
דילוג לתוכן