תבשיל קדירה של קוביות בשר וירוקים
2 בצל חתוך
3-4 עצמות מח
1 קג שריר חתוך לקוביות
1 קג שפונדרה חתוכה לקוביות
8 שיני שום
1.5 שעועית מושרית ( בדכ שעועית אדומה)
4 לימונים פרסיים
כפית חוואייג למרק
כפית כורכום
כפית מלח
כפית פלפל
מים עד 3/4 כיסוי
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
צרור נענע
חצי זר בצל ירוק
ואפשר להוסיף גם מנגולד ותרד!
![D5ffb017 1af7 4a84 B41f 95db0cce2e58](https://www.marinado.co.il/wp-content/uploads/2023/11/d5ffb017-1af7-4a84-b41f-95db0cce2e58-225x300.jpg)
בסיר גדול שטוח נטגן בצל
נוסיף עצמות
נוסיף בשר ונצרוב קלות
נוסיף שעועית ושום
נוסיף לימונים פרסיים
נתבל בתבלינים
נוסיף מים עד 3/4 כיסוי ונביא לרתיחה
בינתיים נקצוץ גס את כל הירוקים ונוסיף לסיר
נחמם תנור ל 150 ונכניס את הסיר לכ 3 שעות עד התרככות של הבשר
כשהבשר מוכן, נתקן טעמים של מלח ונסחט לימון שלם או שניים. תלוי בכמות העסיס ובטעם שלכם.
נגיש על פי רוב עם אורז