Skip to Content Contact Us

Img106

מתכון לפיג'ואדה חמין ברזילאי

share

8abc3410 98bc 4714 8f13 37a33628196c

400 גרם שעועית שחרה מושרית במים 24 שעות קודם

1 ק"ג אונטריב (צלעות עגלות חתוך לקוביות )

200 גרם קבנוס חתוך לקוביות קטנות

(אפשרות להוסיף חזה אווז חתוך לקוביות )

2 בצל פרוס

1 כף שום כתוש

1 ראש שום שלם

3 גבעולים טימין טרי

קליפה מחצי לימון

שמן זית

קמח

מלח , פלפל

3 עלי דפנה

הוראות הכנה :

מקמחים את קוביות הבשר , מנערים מעודפי הקמח ומטגנים קלות בשמן זית .

מוציאים את הבשר מהסיר ומניחים בצד ומכניסים לסיר במקומו את הבצל השום הכתוש , ראש השום והקבנוס

מוסיפים את השעועית המושרית , מים או ציר עגל ומביאים לרתיחה .

מנמיכים את האש לנמוכה ומוסיפים ענפי טימין וקליפת לימון וממשיכים לבשל עוד 3-4 שעות

מומלץ להגיש עם אורז לבן

כתבות נוספות:

מתכון לחמין "טבית"

מאת: shirly פורסם: 23.11.21, 05:09

חמין טביט מצרכים : 4 בצלים בינוניים קצוצים שמן זית 2 כוסות אורז מוטי

המשכ/י לקרוא...

מתכון ל "סחינה" חמין מרוקאי

מאת: shirly פורסם: 23.11.21, 04:55

1 ק"ג אוסובוקו עגלה (3-4 פרוסות ) 3 בצלים קצוצים 400 גרם חיטה מוטי רסק

המשכ/י לקרוא...

טשולנט (חמין קלאסי )

מאת: shirly פורסם: 22.11.21, 04:00

לסדר בסיר: 1.5 כוסות קטניות שהושרו לפחות 24 שעות (חומוס, שעועית לבנה ,

המשכ/י לקרוא...
Back top top
דילוג לתוכן