Skip to Content Contact Us

Img106

רוסטביף פיקניה בזיגוג רימונים וענבים אדומים מאת סבינה ולדמן

share

פיקניה חג

פיקניה חג 2
רכיבים :

הוראות הכנה :

מחממים תנור ל-220 מעלות.

חורצים בעזרת סכין חדה את שכבת השומן המצפה את נתח הפיקניה לאורכה ולרוחבה בדוגמת שתי וערב. מושחים את הנתח בשמן זית ומתבלים בכמות נדיבה של מלח ים.

מניחים את הנתח בתבנית ומפזרים סביבו אשכולות ענבים וחצאי רימונים. מפזרים תימין וצולים כ-40 דקות.

מוציאים מהתנור, יוצקים רכז רימונים ומפזרים פלפל שחור, זרעי כוסברה, חרדל ושומר.

מחזירים לתנור, צולים כ-10 דקות נוספות עד לדרגת מדיום (אם מודדים במדחום בשר הטמפ’ הפנימית צריכה להיות 55 מעלות).

מוציאים מהתנור וממתינים כ-10 דקות לפחות לפני הפריסה.

פורסים דק ומגישים מיד לצד הענבים והרימונים עם הרוטב מתחתית התבנית.

 

שני טיפים חשובים: אל תסירו את שכבת השומן העליונה – היא מוסיפה הרבה טעם ועסיסיות. זכרו להוציא את הנתח מהמקרר לפחות שעה לפני הצלייה.

כתבות נוספות:

מתכון לפיג'ואדה חמין ברזילאי

מאת: shirly פורסם: 23.11.21, 05:22

400 גרם שעועית שחרה מושרית במים 24 שעות קודם 1 ק"ג אונטריב (צלעות עג

המשכ/י לקרוא...

מתכון לחמין "טבית"

מאת: shirly פורסם: 23.11.21, 05:09

חמין טביט מצרכים : 4 בצלים בינוניים קצוצים שמן זית 2 כוסות אורז מוטי

המשכ/י לקרוא...

מתכון ל "סחינה" חמין מרוקאי

מאת: shirly פורסם: 23.11.21, 04:55

1 ק"ג אוסובוקו עגלה (3-4 פרוסות ) 3 בצלים קצוצים 400 גרם חיטה מוטי רסק

המשכ/י לקרוא...
Back top top
דילוג לתוכן