fbpx Skip to Content Contact Us

Img106

שוק טלה חגיגית

share

0r9a9615

שוק טלה חגיגית  (מתכון מאת הילית סביר צידון )

שוק טלה עם עצם משוחררת בפנים במשקל של כ3.5 ק"ג

חצי כוס אבקת חרדל
רבע כוס פלפל שחור
2 כפות מלח אטלנטי

לירוקים

2 כוסות שמן קנולה לטיגון

2 כוסות עלי פטרוזיליה מופרדים מגבעולים
כוס זרעי חרדל
כוס זרעי שומר

נייר סופג

חורצים את הנתח לאורכו ולרוכבו (ריבועים)

בקערה, מערבבים את אבקת החרדל, הפלפל השחור והמלח.
מורחים את נתח הבשר התערובת
מכניסים את הנתח לתנור החם לכ 15-20 דקות עד השחמה.
מכסים את הנתח בנייר אלומיניום, ממשיכים לצלות עוד כשעתיים על 190 מעלות.

 

0r9a9575 (1)
בינתיים

בסיר קטן מרתיחים את השמן
זורקים לתוכו את עלי הנענע ומטגנים כדקה. מוציאים בעזרת כף מחוררת לנייר סופג.
חוזרים על אותה הפעולה עם הפטרוזיליה
חוזרים על אותה הפעולה גם עם הזרעים, אך הפעם נטגן אותם 3-4 דקות

מוציאים מהתנור מפזרים את הירוקים "קראנץ" מעל השוק ופורסים

בתאבון וחג שמח

 

 

0r9a9670

כתבות נוספות:

צ'יפס וסוכריות בקר ברוטב מייפל מאת אסי רוז

מאת: shirly פורסם: 03.11.20, 04:27

מרכיבים: מתאים לכ 4-5 סועדים  חצי קילו בשר טחון / עוף טחון / שילוב של

המשכ/י לקרוא...

מתכון החודש בשר מפורק של עז תלם

מאת: shirly פורסם: 07.10.20, 11:36

מתכון בשר מפורק (הכנה בסיסית) בסיס שמספיק ל8-12 מנות, בשרי, 15 דקות עבו

המשכ/י לקרוא...

תבשיל אוסובוקו עגלה ברוטב עגבניות וירקות של עז תלם

מאת: shirly פורסם: 13.09.20, 03:51

מתכון תבשיל אוסובוקו בירקות שורש ועגבניות מתכון מאת עז תלם 3-4 מנות

המשכ/י לקרוא...
אוסובוקו. צילום עז תלם
Back top top דילוג לתוכן