Skip to Content Contact Us

Img106

שוק טלה חגיגית

share

0r9a9615

שוק טלה חגיגית  (מתכון מאת הילית סביר צידון )

שוק טלה עם עצם משוחררת בפנים במשקל של כ3.5 ק"ג

חצי כוס אבקת חרדל
רבע כוס פלפל שחור
2 כפות מלח אטלנטי

לירוקים

2 כוסות שמן קנולה לטיגון

2 כוסות עלי פטרוזיליה מופרדים מגבעולים
כוס זרעי חרדל
כוס זרעי שומר

נייר סופג

חורצים את הנתח לאורכו ולרוכבו (ריבועים)

בקערה, מערבבים את אבקת החרדל, הפלפל השחור והמלח.
מורחים את נתח הבשר התערובת
מכניסים את הנתח לתנור החם לכ 15-20 דקות עד השחמה.
מכסים את הנתח בנייר אלומיניום, ממשיכים לצלות עוד כשעתיים על 190 מעלות.

 

0r9a9575 (1)
בינתיים

בסיר קטן מרתיחים את השמן
זורקים לתוכו את עלי הנענע ומטגנים כדקה. מוציאים בעזרת כף מחוררת לנייר סופג.
חוזרים על אותה הפעולה עם הפטרוזיליה
חוזרים על אותה הפעולה גם עם הזרעים, אך הפעם נטגן אותם 3-4 דקות

מוציאים מהתנור מפזרים את הירוקים "קראנץ" מעל השוק ופורסים

בתאבון וחג שמח

 

 

0r9a9670

כתבות נוספות:

מתכון לפיג'ואדה חמין ברזילאי

מאת: shirly פורסם: 23.11.21, 05:22

400 גרם שעועית שחרה מושרית במים 24 שעות קודם 1 ק"ג אונטריב (צלעות עג

המשכ/י לקרוא...

מתכון לחמין "טבית"

מאת: shirly פורסם: 23.11.21, 05:09

חמין טביט מצרכים : 4 בצלים בינוניים קצוצים שמן זית 2 כוסות אורז מוטי

המשכ/י לקרוא...

מתכון ל "סחינה" חמין מרוקאי

מאת: shirly פורסם: 23.11.21, 04:55

1 ק"ג אוסובוקו עגלה (3-4 פרוסות ) 3 בצלים קצוצים 400 גרם חיטה מוטי רסק

המשכ/י לקרוא...
Back top top
דילוג לתוכן