Skip to Content Contact Us

Img106

שוק טלה חגיגית – במיוחד לראש השנה

share

0r9a9670

מתכון החודש שוק טלה חגיגית  (מתכון מאת הילית סביר צידון )

שוק טלה עם עצם משוחררת בפנים במשקל של כ3.5 ק"ג

חצי כוס אבקת חרדל
רבע כוס פלפל שחור
2 כפות מלח אטלנטי

לירוקים :

2 כוסות שמן קנולה
2 כוסות עלי נענע מופרדים מגבעוליהם
2 כוסות עלי פטרוזיליה מופרדים מגבעולים
כוס זרעי חרדל
כוס זרעי שומר

נייר סופג

חורצים את הנתח לאורכו ולרוכבו (ריבועים)

בקערה, מערבבים את אבקת החרדל, הפלפל השחור והמלח.
מורחים את נתח הבשר התערובת
מכניסים את הנתח לתנור החם לכ 15-20 דקות עד השחמה.
מכסים את הנתח בנייר אלומיניום, ממשיכים לצלות עוד כשעתיים על 190 מעלות.

בינתיים
בסיר קטן מרתיחים את השמן
זורקים לתוכו את עלי הנענע ומטגנים כדקה. מוציאים בעזרת כף מחוררת לנייר סופג.
חוזרים על אותה הפעולה עם הפטרוזיליה
חוזרים על אותה הפעולה גם עם הזרעים, אך הפעם נטגן אותם 3-4 דקות

מוציאים מהתנור מפזרים את הירוקים "קראנץ" מעל השוק ופורסים

בתאבון וחג שמח

כתבות נוספות:

תבשיל אוסובוקו עגלה ברוטב עגבניות וירקות של עז תלם

מאת: shirly פורסם: 13.09.20, 03:51

מתכון תבשיל אוסובוקו בירקות שורש ועגבניות מתכון מאת עז תלם 3-4 מנות

המשכ/י לקרוא...
אוסובוקו. צילום עז תלם

נתח שפונדרה וגזרים מקורמלים ברוטב דבש של אסי רוז

מאת: shirly פורסם: 13.09.20, 01:23

שפונדרה וגזרים מקורמלים ברוטב דבש טימין וצימוקים במיוחד לראש השנ

המשכ/י לקרוא...
8b48f97b E877 413c 88df B90a25a70f46

שוק טלה ברימונים מייפל וחבושים מתכון מאת רותם ליברזון

מאת: shirly פורסם: 09.09.20, 06:33

מצרכים שוק טלה במשקל 3 קילו עם עצם משוחררת בפנים למרינדה 2 כפות גדו

המשכ/י לקרוא...
0026dbce B38a 406b 86e4 6644279031bd
Back top top דילוג לתוכן