Skip to Content
חדש, בלעדי למרינדו, בשר אורגני בגידול מקומי ובעל תקן אורגני
077-7295996

טחול ממולא מתכון מאת מוטי חיים (חבר בקהילת הבשריסטים)

איך מכינים טחול ממולא ?

מתכון לטחול ממולא

טחול עגלה

20 שיני שום קלופות

צרור כוסברה קצוץ גס

4 כפות עריסה חריפה

2 כפות כמון

2 כפות פפריקה מרוקאית בשמן

מלח ,פלפל שחור גרוס

100 גרם טחול עוף

5 יח’ נקניקיות מרגז חתוכות גז ’

100 גרם שומן טלה בקוביות

150 גרם כבד עגלה קוביות

200 גרם כבד עוף

200 גרם שקדי עגלה קוביות

לערבב את כל חומרי המילוי עם התבלינים

(לתפור אם הפתחים בטחול במידת הצורך עם חוט ומחט

מבחוץ למרוח את הטחול בתערובת תבלינים: פפריקה , שום כתוש, מלח , פלפל ואריסה !

 

הכנה במעשנה : 3 שעות חשוף 75 מעלות ועוד 3 שעות על 110 מעלות עטוף

הכנה בתנור : שעה בטמפרטורה של 165 מעלות  חשוף ועוד שעה מכוסה

 

מתכון מאת מוטי חיים חבר קהילת הבשריסטים 

 

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן