מלח , פלפל
שמן זית
לרוטב: 1/2 כוס אוטב סויה
1/4 כוס דבש
1 כף גדושה גוג’צאנג (מחית פלפל חריף קוראני)
1 כף שמן שומשום
2 שיני שום קלופות
3.4 ס”מ ג’ינג’ר קלוף (חתיכה)
1/4 כוס מים
בצל ירוק קצוץ ושומשום להגשה
אופן ההכנה:
מחממים תנור מראש ל 200 מעלות טורבו .
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומפזרים עליה את הכנפיים
ממליחים ומפלפלים את הכנפיים משני הצדדים ומרססים/מברישים בשמן זית.
מכניסים למדף העליון בתנור ואופים במשך 30-35 דקות עד שהכנפיים מזהיבות(אפשר בחמש דקות האחרונות להעביר למצב גריל עליון)
בזמן שהכנפיים בתנור מכינים את הרטב:
שמים בבלנדר/מעבד את כל מרכיבי הרווטב.
אפשר גם לערבב בקערה ולגרר את הג’ינג’ר והשום.
כשהכנפיים מוכנות מעבירים את הרוטב לווק ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הכנפיים ומבשלים 3-4 דקות בבעבוע עדין עד שהרוטב מסמיך ועוטף את הכנפיים .
מפזרים מעל בצל ירוק ושומשום