Skip to Content
חדש, בלעדי למרינדו, בשר אורגני בגידול מקומי ובעל תקן אורגני
077-7295996

מתכון לפיג’ואדה חמין ברזילאי

8abc3410 98bc 4714 8f13 37a33628196c

400 גרם שעועית שחרה מושרית במים 24 שעות קודם

1 ק”ג אונטריב (צלעות עגלה חתוך לקוביות )

200 גרם קבנוס חתוך לקוביות קטנות

(אפשרות להוסיף חזה אווז חתוך לקוביות )

2 בצל פרוס

1 כף שום כתוש

1 ראש שום שלם

3 גבעולים טימין טרי

קליפה מחצי לימון

שמן זית

קמח

מלח , פלפל

3 עלי דפנה

הוראות הכנה :

מקמחים את קוביות הבשר , מנערים מעודפי הקמח ומטגנים קלות בשמן זית .

מוציאים את הבשר מהסיר ומניחים בצד ומכניסים לסיר במקומו את הבצל השום הכתוש , ראש השום והקבנוס

מוסיפים את השעועית המושרית , מים או ציר עגל ומביאים לרתיחה .

מנמיכים את האש לנמוכה ומוסיפים ענפי טימין וקליפת לימון וממשיכים לבשל עוד 3-4 שעות

מומלץ להגיש עם אורז לבן

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן