Skip to Content Contact Us

Img106

אוסובוקו עגלה מאת הילית סביר צידון

share

Fd9fd045 4713 45a8 B87c 542ac5876e65

Db57e5d9 2ffb 4739 B5d6 E2513a07d0bd

151a46e8 Dfd0 4077 8a78 C95358c74211

מרכיבים:
‎ 2 ק"ג אוסובוקו עגלה  פרוס עם העצמות
‎ 2-3בצלים חתוכים לקוביות גדולות
‎ 2 יח' שורש פטרוזיליה קלופים וחתוכים לאורכם
‎2 -3,גבעולי סלרי חתוכים גס כולל העלים
‎ 3 גזרים גדולים קלופים וחתוכים גס
‎2 בטטות גדולה קלופות וחתוכות גס
‎ כף מלח
‎ כפית פלפל שחור גרוס
‎4-5 מסמרי ציפורן
‎2 כוכבי אניס
‎1 בקבוק יין אדום מרינדו 2015
‎ציר בקר או מים (עד כמעט כיסוי הבשר והירקות)

אופן ההכנה :
מסדרים את נתחי הבשר והירקות במחבת עמוקה.
מוסיפים את התבלינים
יוצקים בקבוק יין איכותי מעל.
מוסיפים את המים או הציר עד כמעט כיסוי.
מכניסים לתנור חם ל רבע שעה על 250 מעלות.
ומורידים ל 170 מעלות לעוד כ 4-5 שעות.

כתבות נוספות:

מתכון לפיג'ואדה חמין ברזילאי

מאת: shirly פורסם: 23.11.21, 05:22

400 גרם שעועית שחרה מושרית במים 24 שעות קודם 1 ק"ג אונטריב (צלעות עג

המשכ/י לקרוא...

מתכון לחמין "טבית"

מאת: shirly פורסם: 23.11.21, 05:09

חמין טביט מצרכים : 4 בצלים בינוניים קצוצים שמן זית 2 כוסות אורז מוטי

המשכ/י לקרוא...

מתכון ל "סחינה" חמין מרוקאי

מאת: shirly פורסם: 23.11.21, 04:55

1 ק"ג אוסובוקו עגלה (3-4 פרוסות ) 3 בצלים קצוצים 400 גרם חיטה מוטי רסק

המשכ/י לקרוא...
Back top top
דילוג לתוכן