באן עם בשר מפורק מתכון מאת סהר מסרטי מנהלת מרינדו אוסישקין רמת השרון
מבצעים
שורט ריבס עגלה
109.65₪ מחיר לקילוגרם
צלעות טלה (פרוס) קפוא
טיבון טלה (קפוא)
קבב אנגוס (קפוא)
קבב רומני (קפוא)
קבב ערבי (קפוא)
קבב טלה נענע צנובר (קפוא)
קבב טלה מזרחי (קפוא)
המבורגר עגלה (קפוא)
בייבי בורגר עגלה (קפוא)
נקניקיות מרגז (קפוא)
נקניקיות עוף (קפוא)
נקניקיות צ'וריסוס (קפוא)
נקניקיות אסאדו (קפוא)
קציצות עגלה (לבישול ) קפוא
בשר טחון לעראיס (קפוא)
טחון עגלה (קפוא)
רוסטביף טלה (קפוא)
עוד כתבות שאולי יעניינו אותך

אוסובוקו עגלה מאת הילית סביר צידון
מרכיבים: 2 ק"ג אוסובוקו עגלה פרוס עם העצמות 2-3בצלים חתוכים לקוביות גדולות 2 יח' שורש פטרוזיליה קלופים וחתוכים לאורכם 2-3,גבעולי סלרי חתוכים גס כולל העלים

קדירת בשר בבירה מאת הילית סביר צידון
רכיבים: 2 ק"ג קוביות נתחים לבישול ארוך שמן זית 2 כרישה חתוכה גס 4 שומר חתוך לרבעים מלח פלפל שחור 2-3 ענפי טימין בקבוק בירה

צלעות טלה על אורז ירוק מאת הילית סביר צידון
4 מנות (2 צלעות לסועד) כתר צלעות טלה חשופות ופרוסות 2 כוסות אורז בסמטי מבושל למשרה כוס פטרוזיליה קצוצה כוס נענע קצוצה 2 תמרים

מתכון לחמין "טבית"
חמין טביט מצרכים : 4 בצלים בינוניים קצוצים שמן זית 2 כוסות אורז מוטי רסק עגבניות בשפופרת 2 כפות סילאן מרינדו מלח אטלנטי מרינדו פלפל

סינטה עם פירות קיץ (סינטה במשמשים וליים) מתכון מאת הילית סביר צידון
סינטה מישמישים וליים 3 סטייקים סינטה עבים ( עובי 3 אצבעות) 8 מישמישים חצויים ללא הגלעין 2 ליים חתוכים לרבעים שמן זית למשרה: חצי כוס

צלעות טלה חשופות על בצלים ממולאים מאת הילית סביר צידון
צלעות טלה חשופות על בצלים ממולאים/הילית סביר צידון לצלעות: שדרת צלעות חשופה מלח פלפל טימין 2-3 תפוחי אדמה פרוסים לתחתית הסיר כוס פירות יבשים אורגניים

רוסטביף פיקניה בתנור מתכון מאת הילית סביר צידון
רוסטביף פיקניה בתנור חורצים את השומן שמעל הנתח לאורך ולרוחב מורחים את הנתח מכל צדדיו במרינדה מחממים תנור ל220 מעלות ומכניסים את הנתח ל10 דקות

נתח פיקניה עם פירות החורף מאת הילית סביר צידון
מצרכים: נתח פיקניה 2-3 פירות חורף (תפוז/אפרסמון/חבוש) חצי כוס גרגירי רימון 4 כפות רכז רימונים 3 ענפי טימין פלפל שחור גרוס כפית זרעי כוסברה כפית

צלי כתף עגלה ביין ופירות יבשים
מצרכים: 1.5-2 ק"ג נתח כתף מרכזית או פילה מדומה 2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות 2 ראשי שום חצויים 2 גזרים גדולים פרוסים 2 כוסות פירות

בשר מפורק מתכון מאת עז תלם
מתכון בשר מפורק (הכנה בסיסית) בסיס שמספיק ל8-12 מנות, בשרי, 15 דקות עבודה, 5 שעות זמן כולל מצרכים: 2 ק"ג בשר לבישול ארוך (אני השתמשתי

ביף בורגיניון מאת הילית סביר צידון
רכיבים: 1.5 ק"ג קוביות גולש/ נתחי צוואר / צלעות עגלה של מרינדו בקבוק יין-מרינדו (בלנד קברנה-מרלו-סירה) חופן פלפל אנגלי שמן זית 6 בצלי שאלוט קלופים

שוק טלה מיושן ומעושן מאת תמיר מנשה חבר בקבוצת "הבשריסטים"
מצרכים: שוק טלה מיושן סילאן תערובת הכוללת: בזיליקום, טימין, רוזמרין, קינמון, פפריקה מעושנת, סוכר חום וצ'ילי אופן ההכנה: מעשנים את הנתח עד למידת מדיום