Skip to Content Contact Us

E13a1205 E693 4a6b 8dd9 8760758107f8 (1)

בק ריבס רימונים בתנור ! במיוחד לחגים !

share

E13a1205 E693 4a6b 8dd9 8760758107f8

בואו להכיר נתח לא הכרתם BACK RIBS מתכון של הילית סביר צידון

הכנה קלילה עם תוצאה שתהמם את האורחים שלך !

בואו נתחיל…..

בקריבס – שדרת צלעות אחוריות

למרינדה מרינדה :

1 כוס רכז רימונים
כוס יין לבן
4 שיני שום קצוצות
6 גבעולי טימין

מלח

פלפל

3 כפות עירית קצוצה

נערבב את מרכיבי המרינדה וניצוק אותו על הצלעות , אותן נשכיב במצב קעור ולא קמור.
נעטוף  את התבנית בניילון נצמד
ונניח במקרר ל 24 שעות

נסיר את הניילון ונהפוך את שדרת הצלעות.

נחמם תנור ל 150 מעלות
ונפזר מלח ופלפל
נכסה בנייר אפייה ונכניס לצלייה של שעתיים וחצי.
נסיר את נייר האפייה, ונחזיר לתנור לעוד 10 דקות על חום 230 מעלות , להשחמה יפה.

להגשה
נפזר עירית קצוצה או בצל ירוק קצוץ

לפרוס עם הסכין בין הצלעות ולטרוף

כתבות נוספות:

מתכון לפיג'ואדה חמין ברזילאי

מאת: shirly פורסם: 23.11.21, 05:22

400 גרם שעועית שחרה מושרית במים 24 שעות קודם 1 ק"ג אונטריב (צלעות עג

המשכ/י לקרוא...

מתכון לחמין "טבית"

מאת: shirly פורסם: 23.11.21, 05:09

חמין טביט מצרכים : 4 בצלים בינוניים קצוצים שמן זית 2 כוסות אורז מוטי

המשכ/י לקרוא...

מתכון ל "סחינה" חמין מרוקאי

מאת: shirly פורסם: 23.11.21, 04:55

1 ק"ג אוסובוקו עגלה (3-4 פרוסות ) 3 בצלים קצוצים 400 גרם חיטה מוטי רסק

המשכ/י לקרוא...
Back top top
דילוג לתוכן