מתכון לנתח בק ריבס בתנור
בואו להכיר נתח לא הכרתם BACK RIBS מתכון של הילית סביר צידון
הכנה קלילה עם תוצאה שתהמם את האורחים שלך !
בואו נתחיל…..
בקריבס – שדרת צלעות אחוריות
למרינדה מרינדה :
1 כוס רכז רימונים
כוס יין לבן
4 שיני שום קצוצות
6 גבעולי טימין
מלח
פלפל
3 כפות עירית קצוצה
נערבב את מרכיבי המרינדה וניצוק אותו על הצלעות , אותן נשכיב במצב קעור ולא קמור.
נעטוף את התבנית בניילון נצמד
ונניח במקרר ל 24 שעות
נסיר את הניילון ונהפוך את שדרת הצלעות.
נחמם תנור ל 150 מעלות
ונפזר מלח ופלפל
נכסה בנייר אפייה ונכניס לצלייה של שעתיים וחצי.
נסיר את נייר האפייה, ונחזיר לתנור לעוד 10 דקות על חום 230 מעלות , להשחמה יפה.
להגשה
נפזר עירית קצוצה או בצל ירוק קצוץ
לפרוס עם הסכין בין הצלעות ולטרוף