fbpx Skip to Content Contact Us

E13a1205 E693 4a6b 8dd9 8760758107f8 (1)

בק ריבס רימונים בתנור ! במיוחד לחגים !

share

E13a1205 E693 4a6b 8dd9 8760758107f8

בואו להכיר נתח לא הכרתם BACK RIBS מתכון של הילית סביר צידון

הכנה קלילה עם תוצאה שתהמם את האורחים שלך !

בואו נתחיל…..

בקריבס – שדרת צלעות אחוריות

למרינדה מרינדה :

1 כוס רכז רימונים
כוס יין לבן
4 שיני שום קצוצות
6 גבעולי טימין

מלח

פלפל

3 כפות עירית קצוצה

נערבב את מרכיבי המרינדה וניצוק אותו על הצלעות , אותן נשכיב במצב קעור ולא קמור.
נעטוף  את התבנית בניילון נצמד
ונניח במקרר ל 24 שעות

נסיר את הניילון ונהפוך את שדרת הצלעות.

נחמם תנור ל 150 מעלות
ונפזר מלח ופלפל
נכסה בנייר אפייה ונכניס לצלייה של שעתיים וחצי.
נסיר את נייר האפייה, ונחזיר לתנור לעוד 10 דקות על חום 230 מעלות , להשחמה יפה.

להגשה
נפזר עירית קצוצה או בצל ירוק קצוץ

לפרוס עם הסכין בין הצלעות ולטרוף

כתבות נוספות:

מתכון החודש בשר מפורק של עז תלם

מאת: shirly פורסם: 07.10.20, 11:36

מתכון בשר מפורק (הכנה בסיסית) בסיס שמספיק ל8-12 מנות, בשרי, 15 דקות עבו

המשכ/י לקרוא...

שוק טלה חגיגית

מאת: shirly פורסם: 06.10.20, 01:54

שוק טלה חגיגית  (מתכון מאת הילית סביר צידון ) שוק טלה עם עצם משוחרר

המשכ/י לקרוא...
0r9a9615

תבשיל אוסובוקו עגלה ברוטב עגבניות וירקות של עז תלם

מאת: shirly פורסם: 13.09.20, 03:51

מתכון תבשיל אוסובוקו בירקות שורש ועגבניות מתכון מאת עז תלם 3-4 מנות

המשכ/י לקרוא...
אוסובוקו. צילום עז תלם
Back top top דילוג לתוכן