Skip to Content Contact Us

E13a1205 E693 4a6b 8dd9 8760758107f8

מתכון לנתח בק ריבס בתנור

בואו להכיר נתח לא הכרתם BACK RIBS מתכון של הילית סביר צידון

הכנה קלילה עם תוצאה שתהמם את האורחים שלך !

בואו נתחיל.....

בקריבס - שדרת צלעות אחוריות

למרינדה מרינדה :

1 כוס רכז רימונים
כוס יין לבן
4 שיני שום קצוצות
6 גבעולי טימין

מלח

פלפל

3 כפות עירית קצוצה

נערבב את מרכיבי המרינדה וניצוק אותו על הצלעות , אותן נשכיב במצב קעור ולא קמור.
נעטוף  את התבנית בניילון נצמד
ונניח במקרר ל 24 שעות

נסיר את הניילון ונהפוך את שדרת הצלעות.

נחמם תנור ל 150 מעלות
ונפזר מלח ופלפל
נכסה בנייר אפייה ונכניס לצלייה של שעתיים וחצי.
נסיר את נייר האפייה, ונחזיר לתנור לעוד 10 דקות על חום 230 מעלות , להשחמה יפה.

להגשה
נפזר עירית קצוצה או בצל ירוק קצוץ

לפרוס עם הסכין בין הצלעות ולטרוף

מבצעים

Back top top
דילוג לתוכן