Skip to Content Contact Us

עיצוב ללא שם (16)

רוסטביף סינטה במרינדת עשבים מתכון מאת הילית סביר צידון

share

איך להכין רוסטביף סינטה ?

נתח סינטה במשל 2  ק"ג (לפחות )

1/2 כוס שמן זית

1/2 כוס חומץ בלסמי איכותי

2 שיני שום

2 כפות עשבי תיבול שונים – רוזמרין ,אורגנו ,טימין, מרווה , בזיליקום

טוחנים יחד את כל מרכיבי המרינדה

משרים את הנתח הסינטה במרינדה לשעה עד 24 שעות (כמה שיותר יותר טוב )

מחממים תנור ל 250 מעלות

מכניסים את נתח הסינטה לצלייה על גבי רשת ומתחת לרשת מוזגים כוס יין אדום וכוס מים

צולים את הנתח 15 דקות , ומנמיכים את החום ל 180 מעלות וצולים יעוד 15 דקות לכל 1/2 ק"ג .

מומלץ למדוד במד חום ולהגיע עד טמפרטורה של 60 מעלות במרכז הנתח (מדיום).

מוציאים מהתנור , נותנים לנתח לנוח כ10 דקות לפני פריסתו .

פורסים את הנתח ומתבלים במלח ופלפל ובמיצים שנותרו בתבנית שבה צלינו את הנתח .

 

כתבות נוספות:

צלי כתף עגלה ביין ופירות יבשים

מאת: Hagar Nachom פורסם: 10.08.22, 01:56

מצרכים: 1.5-2 ק"ג נתח כתף מרכזית או פילה מדומה 2 בצלים בינוניים חתו

המשכ/י לקרוא...

ביף בורגיניון מאת הילית סביר צידון

מאת: Hagar Nachom פורסם: 10.08.22, 12:54

רכיבים: 1.5 ק"ג קוביות גולש/ נתחי צוואר / צלעות עגלה של מרינדו בקבו

המשכ/י לקרוא...

שייטל עגלה בצ'ילי וצנוברים על מצע אורז לבן מאת הילית סביר צידון

מאת: Hagar Nachom פורסם: 10.08.22, 12:42

רכיבים: 3 בצלים לבנים קצוצים שמן זית להקפצה 1 יח' פלפל צ'ילי אדום פרו

המשכ/י לקרוא...
Back top top
דילוג לתוכן