Skip to Content
חדש, בלעדי למרינדו, בשר אורגני בגידול מקומי ובעל תקן אורגני
077-7295996

שפיץ שייטל במרינדת תבלינים מתכון מאת הילית סביר צידון

איך להכין שפיץ שייטל בתנור ?

מתכון להכנת רוסטביף שפיץ שייטל בתנור

נתח שפיץ שייטל

1/2 כוס שמן זית

3 כפות רכז רימונים

כף פפריקה מתוקה

כפית צ’ילי יבש גרוס

כפית כמון מרינדו 

1/2 כוס אגוזים גרוסים גס

מלח פלפל

אופן ההכנה :

נערבב יחד את כל מרכיבי המרינדה

ונמרח על הנתח כשעה לפני הצלייה .

נניח את הנתח בתבנית עם השומן כלפי מעלה

נחמם תנור ל 230 מעלות ונכניס את הנתח ל15 דקות

נוריד את החום ל 180 מעלות ונמשיך לצלות לעוד 20 דקות

לעובדים עם מדחום כדאי לבדוק טמפרטורה במרכז הנתח ולהוציא מהתנור ב56 מעלות (מדיום)

 

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן