Skip to Content Contact Us

Img106

טשולנט (חמין קלאסי )

share

לסדר בסיר:

1.5 כוסות קטניות שהושרו לפחות 24 שעות (חומוס, שעועית לבנה , שעועית אדומה )

1.5 ק"ג נתח שריר

3 עצמות מח

1 מגש קישקע

ראש שום שלם שטוף

3-4 תפוחי אדמה קלופים וחצויים (בינוניים )

(אופציה להוסיף בטטה שלמה שטופה)

תיבול:

1 כף פפריקה מתוקה של מרינדו

1/2 כף פלפל שחור גרוס של מרינדו

1/2 כף מלח

1 כף מוטי רסק עגבניות בשפורפרת

2 כפות סילאן טבעי

להוסיף מיים עד לכיסוי מלא

 

להניח את הסיר על הגז ולהביא לרתיחה

להנמיך את האש לבשל על אש נמוכה כשעה

ניתן להוסיף בשלב זה ביצים  שלמות

להכניס לתנור שחומם לטמפרטורת  180 מעלות למשך כ 3 שעות לבדוק שלא נעלמו כל הנוזלים במידה וכן להוסיף כ1-2 כוסות מים רותחים

להוריד ל 100 מעלות למשך כ12 שעות

חמין 2 (1)

חמין 2 (2)

כתבות נוספות:

מתכון לפיג'ואדה חמין ברזילאי

מאת: shirly פורסם: 23.11.21, 05:22

400 גרם שעועית שחרה מושרית במים 24 שעות קודם 1 ק"ג אונטריב (צלעות עג

המשכ/י לקרוא...

מתכון לחמין "טבית"

מאת: shirly פורסם: 23.11.21, 05:09

חמין טביט מצרכים : 4 בצלים בינוניים קצוצים שמן זית 2 כוסות אורז מוטי

המשכ/י לקרוא...

מתכון ל "סחינה" חמין מרוקאי

מאת: shirly פורסם: 23.11.21, 04:55

1 ק"ג אוסובוקו עגלה (3-4 פרוסות ) 3 בצלים קצוצים 400 גרם חיטה מוטי רסק

המשכ/י לקרוא...
Back top top
דילוג לתוכן