Skip to Content Contact Us

Img106

מתכון לחמין "טבית"

share

טבעת 1
טבעת 1
F02698d9 B84d 4d81 8d06 9a467077ab60
F02698d9 B84d 4d81 8d06 9a467077ab60

497aee11 7caa 4532 9f4b 6db49bf19122

חמין טביט

מצרכים :

4 בצלים בינוניים קצוצים

שמן זית

2 כוסות אורז

מוטי רסק עגבניות בשפורפרת

2 כפות סילאן

מרינדו מלח אטלנטי

מרינדו פלפל שחור

מרינדו פפריקה מתוקה

4 כרעיים חצויות (כ1.5 ק"ג )

(אופציה 4 ביצים)

אופן ההכנה: 

לטגן בצל עם מעט שמן עד שנהיה שקוף

להוסיף אורז ולטגן קלות יחד, להוסיף 2 כפות מוטי רסק שפורפרת

2 כפות סילאן, 1/2 כף מלח , 1/2 כף פלפל שחור גרוס

1 כף פפריקה מתוקה .

לסדר מעל כרעיים עוף, להוסיף מים עד לכיסוי מלא ולהביא לרתיחה על הגז

לבשל על אש נמוכה כשעה

ניתן להוסיף בשלב זה ביצים  שלמות

להכניס לתנור על 180 מעלות למשך כ 3 שעות לבדוק שלא נעלמו כל הנוזלים במידה וכן להוסיף כ1-2 כוסות מים רותחים

להוריד ל 100 מעלות למשך כ12 שעות

 

כתבות נוספות:

מתכון לפיג'ואדה חמין ברזילאי

מאת: shirly פורסם: 23.11.21, 05:22

400 גרם שעועית שחרה מושרית במים 24 שעות קודם 1 ק"ג אונטריב (צלעות עג

המשכ/י לקרוא...

מתכון ל "סחינה" חמין מרוקאי

מאת: shirly פורסם: 23.11.21, 04:55

1 ק"ג אוסובוקו עגלה (3-4 פרוסות ) 3 בצלים קצוצים 400 גרם חיטה מוטי רסק

המשכ/י לקרוא...

טשולנט (חמין קלאסי )

מאת: shirly פורסם: 22.11.21, 04:00

לסדר בסיר: 1.5 כוסות קטניות שהושרו לפחות 24 שעות (חומוס, שעועית לבנה ,

המשכ/י לקרוא...
Back top top
דילוג לתוכן