מצרכים:
1 ק”ג בשר טחון
1 בצל קצוץ
1/2 זר פטרוזיליה חתוכה גס
1/2 זר כוסברה קצוצה
כף בהרט
הוראות הכנה:
נערבב את הקצוצים והתבלינים עם הבשר בידיים לאיחוד טעמים וניתן לזה לנוח כ-10 דקות.
נקצץ קציצות
נטגן את הקציצות רק ל״סגירה״ מבחוץ ונניחן בצד.
לרוטב:
נטגן בצל קצוץ
נוסיף עגבניות חתוכות גס
נוסיף 3 כפות רסק
נוסיף 2 כוסות מים
בהרט
מלח פלפל
נבשל כ-10 דקות
הכנת הרוטב :
במחבת רחב נטגן בצל
נוסיף עגבניות ותבלינים
נוסיף רסק ומים.
נביא לרתיחה.
נוסיף את הקציצות לרוטב,
ונכניס את הסיר לתנור חם עם 200 מעלות לכ-15 דקות בלי לכסות
בתאבון 🙂